Myynnin ja markkinoinnin Yrityspalveluseteli 2023

Olemme palveluntuottajana lahtelaisyrityksille suunnatussa myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen tarkoitetussa Yrityspalvelusetelissä, jolla yritys voi hankkia yhden itselleen sopivan palvelupaketin.

Yrityspalveluseteli 5000 euroa

Seteli on tarkoitettu mikro- ja pienyrityksille (työntekijämäärä 1-49 henkilöä), joilla on kotipaikka ja kiinteä toimipiste Lahden kaupungissa ja jotka eivät ole hyödyntäneet Lahden kaupungin yrityspalveluseteliä vuoden 2019–2022 hauissa. Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelin suuruus on 5 000 euroa ja omavastuu 1 000 euroa. Seteli on hyödynsaajalleen vähämerkityksellistä ns. de minimis -tukea. Hakijoille tehdään esikarsinta, jonka jälkeen setelin saajat valitsee nelihenkinen raati esikarsinnan läpäisseet hakemukset pisteyttämällä. Lisätietoja kriteereistä löydät Ladecin sivuilta.

Hakuaika on 11.4.–1.5.2023. Voit hakea seteliä Ladecin sivujen kautta.

Tutustu palveluihimme alempana ja kysy lisää.

Sektorin palvelupaketit myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

Kaikki palvelupakettivaihtoehdot sisältävät kehittämissuunnitelman. 

Käynnistämme myynnin ja markkinoinnin kehittämissuunnitelman yhteisellä työpajalla. Työpajaan osallistuu yrityksenne tuotteiden ja palveluiden asiantuntijoita ja avainhenkilöitä. Näin myynnistä ja markkinoinnista
vastaavat henkilöt sitoutuvat projektiin ja varmistetaan, että markkinointiviestintä tukee yrityksen strategisia tavoitteita. Työpajan toteutustapa sovitaan yhteisesti. Suunnitelma sisältää kehittämiskohteen ja toteutettavien toimenpiteiden määrittelyn ja toteutussuunnitelman.