Hakukoneoptimoinnin kehittäminen

Onko yrityksenne tai tuotteenne näkyvyys hakukoneissa kunnossa ja tarvittavat analytiikkatyökalut tehokkaasti käytössä? Selvitämme verkkosivujesi ja verkkokauppasi näkyvyyden ja kasvatamme niiden tulosta hakukoneoptimoinnin avulla.

Aluksi teemme käytössämme olevilla SEO-työkaluilla kattavan analyysin sivujen näkyvyyden nykytilasta. Tämän jälkeen selvitämme toimialaasi parhaiten sopivat avainsanat mm. hakutrendeihin perustuen. Koostamme hakusanat, avainsana- ja synonyymilistat jatkotyön pohjaksi. Tämä toimii erinomaisesti myös sisällönsuunnittelun pohjana. Asennamme/varmistamme Google Analytics -seurantaohjelman ja Google Search Consolen tehokkaan käytön. Määritämme halutut tavoitteet ja kytkemme mittarit niiden seuraamiseen. Käymme yhdessä läpi SEO-startin tulokset ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

Nykytilanne ja tavoitteiden määrittäminen

  • Hakukoneoptimoinnin alkukartoitus
  • Hakusanojen kehittäminen

Hakukoneoptimoinnin ja mahdollisen hakukonemainonnan tehostaminen

  • Hakukoneoptimointia
  • Konversio-optimointia
  • Raportointi kuukausittain.

→ Vuoropuhelu asiakkaiden kanssa on luontevaa erilaisten sosiaalisen median kanavien kautta. Niiden avulla voidaan rakentaa haluttua brändimielikuvaa ja kasvattaa asiakasymmärrystä.

Myynnin ja markkinoinnin kehittämissuunnitelma

Käynnistämme markkinoinnin kehittämistoimet yhteisellä työpajalla. Lue lisää toimintamallistamme alla olevan linkin kautta.

Lue lisää